Izvor: mozzart.bet
02.08.2023 u 11:19
0

NEMA EMOCIJA U POSLU : Barak Bahar trener Crvene Zvezde čovek od zadatka(Video)

Barak Bahar pokazao da je ozbiljan profesionalac od kada je na čelu crvrno belih, za ovih nešto više od mesec dana u Crvenoj zvezdi pokazao da kod njega nema mesta emocijama kada je reč o poslu.

Nakon pobede njegovih pulena rezulatom 5:0 u meču sa Crvena Zvezda Fjorentina , na konferenciji za novinare pokazao je tek mali vid zadovoljstva,a u proteklih mesce dana od kada je trener Barak bahar traži apolutnu ozbiljnost i maksimum , kako od sradnika tako i od igrača.

youtube/prinscreen

Ozbiljan i zamišljen izraz lica je ono što ga karakteriše, pa čak i kada njegov tim postigne pet golova za manje od pola sata igre. Lupao se Zvezdin novi trener po čelu zbog promašenih šansi za 6:0 i okretao ka saradnicima koji su takođe negodovali. Očigledno, tim izraelskih stručnjaka stigao je u Beograd motivisan da napravi nešto veliko i nijednog trenutka dok traje utakmica neće dozvoljavati pad koncentracije i odstupanje od vojničke discipline po kojoj su Izraelci naširoko poznati.

youtube/prinscreen

Osvajanje Mozzart Bet Superlige bio bi za mnoge zadovoljavajući uspeh, ali ne i za njih. Čini se da su ambicije Baraka Bahara i njegovih najbližih saradnika veće i izlaze iz okvira granica Srbije.

„SRBIJA JE FAVORIT“: SALE ĐORĐEVIĆ dao VETAR u LEĐA NAŠIMA – Evo kako je prokomentarisao dolazak STRANCA u REPREZENTACIJU

„Naravno da želimo da se unapređujemo i želimo da igramo dobro svih 90 minuta. Radićemo na tome da podignemo intenzitet još više i celu utakmicu igramo na visokom nivou“, najavio je Bahar posle demoliranja finaliste Lige konferencije.

Poznata je priča da Barak Bahar tokom igračkih dana nije mogao da nastupa za reprezentaciju Izraela pošto nije želeo da tokom obaveznog vojnog roka ide u tenkiste. Čak je neko vreme bio u vojnom zatvoru, ali je na kraju na druge načine dovršio obaveze u izraelskoj armiji. Zbog mentalne snage i sposobnosti da drugima ulije samopouzdanje, Bahar je vremenom počeo da drži motivacione govore oficirima, a dobio je i nadimak General. Barakov otac je iz Turske, a majka iz Poljske i dolazi iz porodice koja ima izražene političke stavove, ali on sam nikada ne priča o politici.

U tri kluba u koja je dosad radio kao trener – pominjani Ironi, Hapoel B.Š. i Makabi H. – Bahar je osvojio 11 trofeja. Samo se u Hapoelu zadržao duže od tri godine.

 

u videu ispod teksta pogledajte njegovu konferenciju nakon meča sa Vojvodinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter