Izvor: Tanjug
28.06.2022 u 17:10
0

ĐOKOVIĆ OSTAJE NA VIMBLDONU! Naš najbolji teniser otklonio je sumnje da će morati da se povuče zbog kontakta sa obolelim od korone!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković trenirao je sa Italijanom Janikom Sinerom, na pomoćnom terenu kompleksa Vimbldon u Londonu, i tako odagnao sumnje da bi zbog koronavirusa mogao da napusti turnir.

Sa trećeg grend slema sezone povukli su se Hrvat Marin Čilić i Italijan Mateo Beretini, koji su bili pozitivni na kovid-19, a Novak Ðoković i Rafael Nadal našli su se u mogućem problemu, jer su trenirali sa njima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ðoković je odbranu titule u Londonu počeo trijumfom nad Korejcem Sunvu Kvonom (6:3, 3:6, 6:3, 6:4), a sutra u 14.30 na Centralnom terenu igraće u 2. kolu protiv Tanasija Kokinakisa iz Australije.

PRETI OPASNOST ĐOKOVIĆU I NADALU: Moraće da se povuku sa Vimbldona?

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter