Izvor: Tanjug
30.07.2022 u 15:27
0

ĐOKOVIĆ SE NADA US OPEN-U „Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor!“ (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da se sprema i trenira kao da će igrati na predstojećem US openu, koji će biti održan od 29. avgusta do 11. septembra.

Zbog aktuelnih zakona u Americi, Ðokoviću kao nevakcinisanom strancu nije dozvoljeno da uđe na teritoriju SAD, a brojni političari i javne ličnosti u Americi apelovali su na predsednika SAD Džozefa Bajdena da srpskom teniseru dozvoli nastup na tamošnjim turnirima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve“, napisao je Ðoković na Instagramu.

Srpski teniser zahvalio se svim navijačima i ljudima dobre volje koji mu pružaju podršku.

BORIS BEKER IZA REŠETAKA: Evo kako provodi dane u londonskom zatvoru

„Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko hvala“, poručio je najbolji srpski teniser i osvajač ovogodišnjeg Vimbldona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter