Izvor:
22.08.2023 u 12:14
0

ĐOKOVIĆEV TV ŠOU: „Novače, ti si dar od Boga!“(VIDEO)

Novak Đoković i Prakaš Armitraž, nekadašnji teniser, a sada voditelj na Tenis čenelu, dobri su prijatelji. Hemija koja vlada između njih je sjajna, pa kada god se sretnu pred kamerama, nastane intervju o kojem se kasnije danima priča.

Nije bio izuzetak ni intervju koji su odradili u Sinsinatiju nakon što je Nole osvojio titulu.

U intervjuima koje Novak Đoković daje, tačno se vidi u koga od novinara ima poverenja. Obično je u takvim intervjuima Nole opušten, nasmejan, predusretljiv. Takav je jer zna da ga novinar neće „iznevereti“, zna da neće osvanuti „problematičan“ naslov i slično.

Ako mora da bira sa kim je od novinara možda i najopušteniji, čini nam se bi u prva tri odgovora bio Prakaš Armitraž, nekadašnji trener, a sada voditelj Tenis čenela.

„TO JE POBEDA“: Novakova poruka za NATO (FOTO)

U najnovijem intervjuu koji je Prakaš uradio sa Novakom Đokovićem posle Noletovog osvajanja pehara u Sinsinatiju, ako niste pogledali pogledajte jer vas čeka vas šest minuta smeha i pozitivne energije.

Prakaš je intevju započeo rečima „Kakav si ti tip, Novače!“, a završio ga „Novače, ti si dar od Boga!“

Pogledajte:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter