Izvor: tanjug
07.11.2021 u 19:26
0

DODIK ČESTITAO NOLETU: Đokovićev put je inspiracija za sve Srbe!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je srpskom teniseru Novaku Ðokoviću osvajanje šeste titule na Masters turniru u Parizu i 37. trofej na turnirima iz serije 1000, istakavši da je njegov pobednički put inspiracija za sve Srbe.

Dodik je naglasio da je Novak Ðoković ponos srpske nacije i da njegov današnji trofej dolazi kao velika satisfakcija srpskom narodu u vreme velikih pritisaka i iskušenja, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO BOLI! Biciklista uleteo u kaktus pri punoj brzini! (VIDEO)

-Svi mi koji smo uz Vas sve vreme želimo Vam još mnogo pobeda, uspeha i titula na teniskom terenu i privatnom životu i da i dalje ostanete veliki čovek i sportista. Republika Srpska je ponosna i zahvalna za sve trenutke radosti koje nam priređujete – poručio je Dodik.

I predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Novaku Ðokoviću povodom osvajanja Masters turnira u Parizu.

-U ime građana Republike Srpske i svoje ime upućujem Vam najsrdačnije čestitke povodom osvajanja Masters turnira u Parizu -poručila je Cvijanovićeva. 

Ona je navela u čestitki da je osvajanjem ovog turnira Ðoković ostvario istorijski rezultat za pamćenje, na radost i ponos brojnih i vernih navijača u Republici Srpskoj.

PROČITAJTE JOŠ: FILIP FILIPOVIĆ: Treba da budemo ponosni, ni u jednom drugom sportu u Srbiji, nije desilo da imamo TRI PREDSTAVNIKA U LIGI ŠAMPIONA!

-Uz iskrene želje da i u budućnosti ostvarujete samo najbolje rezultate, srdačno Vas pozdravljam- navodi se u čestitki predsednice RS Željke Cvijanović.

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, pobedom protiv Danila Medvedeva rezultatom 4:6, 6:3, 6:3, osvojio je Masters u Parizu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter