Izvor: Informer
11.02.2022 u 19:26
0

FENOMENALNA VEST! Novak Đoković igraće na TURNIRU koji OBOŽAVA!

Stric najboljeg tenisera sveta Goran Đoković potvrdio učešće srpskog asa na ATP turniru u Beogradu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće na njemu omiljenom turniru u Beogradu, koji se održava od 18. do 25. aprila ove godine!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovu informaciju potvrdio je Noletov stric Goran Đoković na Beogradskom sajmu, dok će najmlađi brat prvog reketa planete Đorđe Đoković i dalje obavljati funkciju direktora na beogradskom ATP turniru.

– Za razliku od problema u Australiji, ovde kod nas trebalo bi da bude sve u redu – nasmejano je rekao Goran Đoković i dodao:

– Novak je potvrdio da će sigurno učestvovati, a imamo i još dosta atraktivnih prijava, tako da ponovo očekujemo jak turnir.

Direktor turnira biće Novakov najmlađi brat Đorđe Đoković, dok će Goran biti savetnik kao iskusan sportski radnik, koji je tri godine bio i direktor turnira u glavnom gradu Bugarske Sofiji.

– Na mlađima svet ostaje, pa im treba dati šansu – istakao je Goran Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter