Izvor: Happy BSC
10.02.2022 u 08:15
0

HOĆE LI SE NOVAK ĐOKOVIĆ VAKCINISATI? Evo šta zaista o tome misli prvi teniser sveta

Najboljem srpskom i svetskom teniseru već neko vreme predstavlja problem u nastavku karijere činjenica da nije primio vakcinu protiv kovida-19. Đoković je proteklih meseci svetska tema broj jedan, a kako će njegov stav o vakcinaciji uticati na karijeru, ostaje da vidimo.

Kao što smo i bili upućeni iz dana u dan, prvom svetskom teniseru Novaku Đokoviću ukinuta je viza za Australiju, nakon što mu je odobreno izuzeće od pravila vakcinacije protiv virusa korona da igra na Australijan openu, što je izazvalo gnev Australijanaca i političku svađu. Srbija je uvek uz svog prvaka, a evo šta Đoković misli o svemu tome, i hoće li se vakcinisati?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srpska zvezda (34) nije zvanično otkrila svoj status vakcinacije protiv kovida-19, ali je u prošlosti jasno pokazao otpor prema ubodima.

U aprilu 2020, mnogo pre nego što su vakcine protiv kovida i bile dostupne, Đoković je rekao da se „protivi vakcinaciji“.

Kasnije je pojasnio svoj stav dodajući da nije „nikakav stručnjak“ i da će biti „otvorenog uma“, ali je želeo da ima „opciju da izabere ono što je najbolje za njegovo telo“.

Tokom jednog lajva na Fejsbuku, objasnio je da „ne bi želeo da ga neko primorava da uzme vakcinu“ da putuje ili se takmiči na turnirima.

Hoće li se Novak vakcinisati, njegova je odluka, a nama ostaje samo da ga bodrimo i, kao i do sada, da Srbija bude uz svog prvaka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter