Izvor: ALO
16.03.2022 u 12:02
0

Iako ova godina nije najbolja za NOVAKA ĐOKOVIĆA, postoje ozbiljne šanse da bude istorijska!

Iako ova godina nije najbolja za Srbina, postoje ozbiljne šanse da bude istorijska!

Danil Medvedev je svojim ispadanjem učinio ogromnu uslugu Novaku Đokoviću. Srbin se opet popeo na tron ATP liste i sada čeka završetak turnira u Majamiju. Da bi naš teniser ostao na vrhu, potrebno je da Rus ne stigne do polufinala predstojećeg američkog turnira. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ono što je za Novaka trenutno najvažnije jeste broj nedelja na vrhu liste, a taj broj će na kraju Mastersa u Majamiju iznositi 363. Rekord koji Novak trenutno juri jeste rekord Štefij Graf, koja ima najviše nedelja na tronu ATP liste i to čak 377.

Za našeg tenisera bi najbolje bilo da Medvedev ne uspe da se plasira u polufinale, a nakon toga bi situaciju imao u svojim rukama, s obzirom da dolaze Vimbldon, Rolan Garos i Srbija Open – turniri na kojima ne bi trebalo da bude problema sa Novakovim statusom nevakcinisanog igrača. Ako se sve ove stvari poklope, Novak bi najranije 11. jula mogao da uđe u istoriju i po ovom veoma bitnom parametru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter