Izvor: Alo.rs
16.11.2022 u 17:05
0

„JEDAN OD NAJBOLJIH MEČEVA U GODINI“: Đoković se oglasio posle pobede nad Rubljovim!

Srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da je danas protiv Andreja Rubljova odigrao jedan od najboljih mečeva ove godine.

Ðoković je obezbedio polufinale završnog mastersa u Torinu, pošto je pobedio Rubljova 6:4, 6:1. Srpski teniser je u prvom kolu bio bolji od Stefanosa Cicipasa, takođe, 2:0 u setovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Igrao sam dobro, to je bio jedan od najboljih mečeva u godini. Andrej je težak protivnik, pronašao sam prave odluke u pravim trenucima. Igrali smo mnogo dugih relija, napravio sam sjajan ritern na set lopti. Malo je pao energetski u drugom setu, momentum je bio na mojoj strani. Sve u svemu, neverovatna partija danas – rekao je Ðoković po završetku meča.

Ðoković će u petak igrati protiv Rusa Danila Medvedeva poslednji meč u grupi, ali će Srbin igrati u polufinalu bez obzira na ishod ovog meča.

Drago mi je da sam prošao. Pritisak za pobedom je uvek prisutan. Izaći ću sa nadom da mogu da pobedim Medvedeva. Biće sjajna bitka. Probaću da udaram lopticu dobro. Iako sam obezbedio polufinale, fokus je na svakom meču – rekao je Ðoković.

ĐOKOVIĆ BRILJIRAO U TORINU: Savladao Rusa Andreja Rubljova u meču drugog kola „Crvene grupe“

U drugom meču drugog kola „Crvene grupe“ večeras će igrati Medvedev i Cicipas.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter