Izvor: Kurir
05.07.2024 u 12:02
0

KAD NEKO PREĐE LINIJU SPORSTKOG PONAŠANJA, ONDA TU REAGUJEM: Novak objasnio OKRŠAJ s čovekom sa tribina

Tokom meča sa Firnlijem – a posle gubitka trećeg seta - primećen je Novakov razgovor sa sudijom u vezi nekoga iz publike koji se nalazio iza sudijske stolice, a do koga je prišao posle meča da mu se naknadno obrati.

U vezi ponavljajućih situacija nekorektnog ponašanja publike na koje izgleda da sve češće reaguje, Đoković kaže:

NOVAK OTKRIO ŠTA JE VAŽNO U ŽIVOTU: „Najveći uspeh je da je dobar čovek“

Tačno je, u pitanju je ista osoba na koju sam sudiji skrenuo pažnju tokom meča. Kada sam mu prišao gledao je mobilni telefon i pokušao da izbegne kontakt. Skoro da ne prođe ni jedan meč da se ne dešavaju ovakve nepoželjne situacije, i u 95% slučajeva ja to tolerišem. Navijanje smatram normalnom pojavom, jer ljudi su kupili kartu, imaju slobodu da podržavaju koga god žele i predstavljaju stvari ličnog izbora„, rekao je Đoković i dodao:

Međutim, kada neko pređe liniju sportskog ponašanja, ja tu onda reagujem. Takav sam ceo život i takav ću biti do kraja svoje karijere. Neću dozvoliti da mene neko provocira, ponižava, omalovažava. Svakome ću moći da pogledam u oči, i posle da mirno spavam; interesantno je da kada im se suprotstavim, velika većina njih posle samo pogne glavu. Svako je hrabar kada na njemu nije pažnja, i to je sve što imam da kažem oko toga„, jasan je Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter