Izvor: Telegraf
16.01.2022 u 16:19
0

KAKAV GEST: Večeras će na kuli Beograd biti ispisane reči podrške Novaku Đokoviću

Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je deportovan iz Australije.

Nakon što je njegova viza dva puta odbijena, nakon suđenja odlučeno je da mora da napusti Australiju, što automatski znači da neće braniti titulu na Australijan Openu gde je postavljen za prvog nosioca turnira.

U znak podrške srpskom teniseru Novaku Djokoviću, koji je danas odlukom Federalnog suda u Australiji deportovan iz te zemlje, večeras od 20h do 21h će na kuli Beograd biti ispisano: “Nole, ti si ponos Srbije!”, nakon čega će se prikazati motivi srpske trobojke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter