Izvor: novosti
08.02.2022 u 11:19
0

NADAL I VAN TERENA ŽELI DA BUDE BOLJI OD NOVAKA (VIDEO)

U odsustvu Novaka Đokovića koji je dan pre početka turnira deportovan iz Australije, Rafael Nadal je osvojio svoju drugu titulu u Melburnu, ujedno i rekordni 21. gren slem trofej.

Španac čini sve kako bi ostavio Srbina iza sebe, kako na terenu tako i van njega. Naime, Rafa  će od 8. marta učestvovati na turniru u Indijan Velsu koji je prošle godine propustio.

Ukoliko i tu osvoji titulu, a u karijeri je već tri puta trijumfovao u Indijan Velsu, Nadal će se izjednačiti sa Đokovićem po broju titula na Masters turnirima. 

Ipak, za razliku od normalnog rivalstva na terenu, Španac i van istog želi da bude bolji od Novaka.  Nadal se posle osvajanja Australijan opena posvetio privatnom biznisu. Španac je otvorio restoran „Rolan Garos“ na svojoj teniskoj akademiji u Manakoru na Majorci.

Meni restorana je prilagođen zdravoj ishrani, tako da je Rafa krenuo stopama Novaka koji je ranije otvorio restorane u Beogradu i Monte Karlu.

Najskuplji na meniju je goveđi file sa roštilja uz pire krompir koji košta 19 evra, dok je najjeftinija mediteranska pasta od 7,90 evra.

Zanimljivo, na zidu restorana se nalaze umetničke fotografije velikih teniskih šampiona koji su bili uspešni na gren slemu u Parizu, ali tamo nije bilo mesto za Novaka Đokovića. To još jednom pokazuje da Srbin nije omiljeni Nadalov kolega.

Podsetimo, srpski as je dva puta dizao pehar u “Bulonjskoj šumi” i najveći je rival Nadala u karijeri uz Rodžera Federera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter