Izvor: TANJUG
01.06.2022 u 07:47
0

Nadal zaustavio Ðokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković poražen od Rafaela Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa 6:2, 4:6, 6:2, 7:6 (7:4).

Posle velike borbe i tačno četiri sata i 12 minuta igre srpski teniser „predao“ je titulu osvojenu prošle godine, a ujedno će od narednog ponedeljka izgubiti i prvo mesto na ATP listi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ðoković se u prvom setu praktično nije „pojavio“ na terenu, zatim je gubio 3:0 u drugom, a onda kao da je „kliknuo“, osvojio je četiri uzastopna gema, a potom i izjednačio u setovima.

Kada se očekivalo da nastavi u istom stilu usledio je novi pad i Nadal je lako poveo 2:1, međutim Ðoković je opet odgovorio, sjajno otvorio četvrti set, poveo 3:0, čuvao brejk do 5:3 kada je servirao za set i tu je stao.

Dve set lopte za 2:2 nije uspeo da iskoristi, kasnije je produžio meč do taj-brejka, ali je tu mnogo grešio i uprkos tome što je spasio tri meč lopte, na kraju je poražen.

Bio je ovo njihov 59. meč, a Nadal je sada smanjio skor na 30:29.

Ujedno, sada je u prilici da osvoji 22. gren slem, 14. u Parizu i „pobegne“ Ðokoviću i Federeru za dva velika trofeja.

Njegov rival u polufinalu biće Nemac Aleksandar Zverev, koji je prethodno savladao mladog Španca Karlosa Alaraza 3:1.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter