Izvor: kurir
06.01.2022 u 08:46
0

Novak Đoković danas neće biti deportovan iz Australije! Advokat: HITNO ukinite sve zabrane Novaku!

UŽIVO IZ MELBURNA

08.42 – „Privremena zabrana boravka srpskom teniseru još nije finalizovana“ Šta to znači? Novak može već danas da postane slobodan u Australiji i da do ponedeljak ne mora bude u karantinskom smeštaju, a da se onda donese konačna odluka. To je odluka koju svi priželjkujemo.

08.40 – Sudija Keli je rekao da će odluku doneti kada pročita podnesak Đokovićevih advokata.

08.39 – Čeka se odluka sudija po pitanju ukidanja zabrane slobodnog boravka Novaku do ponedeljka, što su tražili njegovi advokati.

08.35 – Presuda će biti doneta tek u ponedeljak!

08.33 – Advokat Novaka Đoković traži da se hitno ukine zabrana boravka u Australiji srpskom asu do donošenja konačne odluke.

08.33 – Novak Đoković neće danas biti deportovan iz Australije!

08.16 – Oglasio se i Entoni Keli sudija u celom procesu uz reči „da je spreman da bude tu i celu noć kako bi saslušao kompletan slučaj“.

08.11 – Suđenje Novaku Đokoviću na Federalnom sudu prvobitno je trebalo da počne u 6.00 po srednjeevropskom vremenu, ali je ono odloženo za dva sata i upravo počinje.

08.00 – Dobro jutro vam želimo. Nažalost, vesti ovog jutra i nisu baš dobre, jer se sraman odnos Australije prema Novaku Đokoviću ni malo nije promenio. Pratite na Kuriru uživo sve dešavanja iz Melburna iz minuta u minut!

Šta se sve dešavalo?

Prvi teniser sveta Novak Djoković podneo je žalbu na odluku da mu se zabrani ulazak u Australiju, a postupak pred Federalnim sudom u Melburnu.

Đoković je juče uveče po lokalnom vremenu doputovao u Melburn, a zatim je do ranih jutarnjih sati bio u izolaciji na aerodromu čekajući odluku australijskih vlasti. Na kraju mu je odbijena viza, a on se trenutno nalazi u hotelskom karantinu u Melburnu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter