Izvor: objektiv
18.04.2022 u 15:56
0

Novak Đoković se izvinio novinarima, pa otkrio najvažniju stvar: Ovu vest je čekala cela teniska javnost!

Novak Đoković se obratio srpskoj javnosti uoči početka Serbia opena. 

Najbolji teniser sveta se izvinio što je pomerio konfereneciju za medije, a otkrio je da se nalazi u dobroj formi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pošto je u Monte Karlu imao malih zdravstvenih problema, sve je zanimalo kako se oseća najbolji teniser na svetu.

– Izvinjavam se svima na pomeranju konferencije, jer sam imao četiri treninga juče i bio sam malo umoran. Pošto se trudim da svaki trenutak koristim da unapredim sebe, jer je to neophodno za dalju sezonu, činjenica da sam u Monte Karlu bio nespreman, ulazeži u turnir. Ovo je pdolgoa koja zahteva više provedenog vremena na terenu. Velika je razlika kada igrate na treningu, nego zvaničnim mečevima. Nadam se da ću imati više mečeva nego u Monte Karlu – rekao je Novak Đoković i nastavio u dahu:

OVO SVI ČEKAMO: Evo kada Đoković ispisuje nove stranice teniske istorije!

– Nadam se podršci sa tribina, to je nešto što uvek daje vetar u leđa. Toliko puta sam igrao pred beogradskoj karijeri, najbolje sezone su došle posle igranja pred srpskom publikom, recimo 2011. kada smo osvojili Dejvis kup. Prošle godine je to bio pred Rolan Garos, kada sam igrao u Beograd, osvojio turnir i kasnije i osvojio Rolan Garos.

Novak je otkrio šta želi da postigne u narednom periodu.

– Rolan Garos je najveći cilj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter