Izvor: HappyBSC
13.11.2021 u 16:45
0

NOVAK I DALJE OBARA REKORDE: Evo u čemu je prevazišao i Rafu i Federera!

Iako se 2021. godina nije još kalendarski završila, Novakov učinak tokom ove godine je toliko jak da će i sledeću godinu dočekati na prvom mestu ATP liste. 

PROČITAJTE JOŠ: REPREZENTACIJA CRNE GORE U PROBLEMU: Igrači se zarazili koronom u noćnom klubu, među njima i jedan Beograđanin

S obzirom na to da u 2022. godinu ulazi kao prvi na ATP listi, ovim Novak uspeva da obori još jedan u nizu rekorda i tako prestigne Nadala i Federera po broju godina provedenih na ATP tronu. Osvajanjem Mastersa u Parizu, Novak je oborio čak 3 rekorda, a više je nego spreman da tradiciju nastavi i na Završnom mastersu u Torinu.

TItula sa Mastersa u Parizu Novaku je obezbedila prvo mesto na početku sledeće godine, što će mu biti neverovatna 11. godina na čelu ATP liste najboljih igrača na planeti. 

PROČITAJTE JOŠ:  KANGA U ŽALOSTI: Obratio se potresnim rečima(FOTO)

Novak je prvi put na prvo mesto ATP liste dospeo 2011. godine i zadržao ga je sve do 2016. godine. Drugi put kada je Novak zauzeo ATP tron bio je  2018. i njegova vladavina tenisom traje i dalje.  Time što će i sledeće godine biti na prvom mestu, Novak je prestigao rekord Rafaela Nadala, koji je prvo mesto ATP liste držao ukupno deset godina.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter