Izvor: Happy BSC
13.02.2022 u 16:59
0

NOVAK KRENUO ZA DUBAI, PA MU NAPRAVILI „SAČEKUŠU“: Dobio je i prigodan poklon (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zaputio se ka Dubaiju, gde će od 21. do 26. februara učestvovati na prvom turniru ove sezone, a na beogradskom aerodromu naleteo je na fudbalere Borca iz Banjaluke, aktuelnih šampiona Bosne i Hercegovina, koji nisu propustili priliku da se slikaju s njim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se može videti na slici koja je objavljena na Instagramu banjalučkog kluba, srpski teniser drži dres Borca, koji je  vrlo verovatno da dobio na poklon od fudbalera.

Koliko poštovanje Đoković dobija od strane kluba iz Banjaluke najbolje govori i opis ispod zajedničke slike na Instagramu aktuelnog prvaka bosanskohercegovačke Premijer lige:

– Šampion sa šampionima – opis je fotografije fudbalera i stručnog štaba Borca sa Đokovićem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter