Izvor: informer
17.02.2022 u 17:30
0

NOVAK SE OGLASIO IZ DUBAIJA! Uzbuđen sam!

Najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću priređena je danas topla dobrodošlica u Dubaiju gde je posetio srpski paviljon u okvoru Svetske izložbe „Expo 2020“.

– Uzbuđen sam što ću izaći na teren sledećeg ponedeljka. Nedostaje mi tenis posle svega što se desilo- rekao je Djoković.

Nakon što je dva puta privođen i na kraju deportovan iz Australije pred prvi grend slem turnir u sezoni prošlog meseca, Đoković će se za nekoliko dana vratiti na teren na turniru u Dubaiju. Djoković je ranije ove nedelje izjavio da će preskočiti Otvoreno prvenstvo Francuske i Vimblodon, kao i druge turnire ako bude morao da se vakciniše da bi se takmičio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prvi teniser sveta se fotografisao sa navijačima pre nego što je krenuo u obilazak paviljona Srbije. U paviljonu je održan dogadjaj koji je organizovala njegova Fondacija, Fondacija Novak Đoković koja promoviše obrazovanje u ranom detinjstvu.

Dok je ulazio u paviljon okružen brojnim novinarima, navijači su aplaudirali i skandirali „Nole,Nole

– Ponosan sam što sam ovde-  rekao je Djoković nakon što je njegova supruga Jelena održala prezentaciju o radu Fondacije.

Rekao je da mu je često bilo teško da bude uključen u rad Fondacije zbog rasporeda turnira, ali je dodao da sada „nije toliko zauzet kao nekada“ nakon čega je usledio aplauz prisutne publike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter