Izvor: informer
06.01.2022 u 12:04
0

Novak zatočen u hotelu iz pakla! „Ovde besplatno muče ljude“(VIDEO)

Novaka su ukinuli vizu jer nije imao odgovarajuće medicinsko izuzeće, tačnije ono nije bilo potkrepljeno pravim dokazima.

Novak će ostati u Melburnu do ponedeljka, nakon što mu je bila ukinuta viza, pa sada čeka odluku suda nakon uložene žalbe. Đokoviću i dalje preti deportacija, a navodno i višegodišnja zabrana ulaska u Australiju!

Ponašaju se prema njemu kao prema najgorem kriminalcu, a nakon višečasovnog mučenja na aerodromu smešten je u hotel u kojem se smeštaju migranti i u kojem vladaju neljudski uslovi za život.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije hrane koja je puna crva i drugih insekata.

Izvesni Mustafa Salah, izbeglica iz Irana, koji se nalazi u istom hotelu. On tvrdi, „ni životinje nisu ovako tretirane“.

– U šoku sam. Hrana koja se deli ovde može da dovede ljude u opasnost. Čak ni životinje ne mogu da jedu ovakvu hranu – rekao je Mustava 

Inače, karantinski hotel u Čarlstonu u kom je Novak je u najmanju ruku jeziv. Novaka je dočekala poruka na zidu „ovde besplatno muče ljude“.

 Ovog hoteL u predgrađu Melburna je od decembra 2020. godine pod upravom vlade, koja tu drži ljudi  godinama dok su tražili vize za boravak u Australiji. Navodi se da ih je trenutno tu više od 20.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter