Izvor: BSC Happy
17.01.2024 u 13:02
0

JE L’ TO POPIRIN PROVOCIRA? Osvojio set, pa IMITIRAO Novakovu proslavu (VIDEO)

Australijski teniser Aleksej Popirin na zanimljiv način proslavio je osvajanje seta protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

U stilu Novaka Đokovića, Popirin je signalizirao navijačima da ih „ne čuje dobro“. On je praktično imitirao potez Đokovića koji je na meču prvog kola protiv hrvatskog tenisera Dina Prižmića uradio istu stvar. Bio je to Novakov odgovor domaćoj publici koja je otvoreno bila na strani rivala…

(UŽIVO) ĐOKOVIĆ – POPIRIN: Ovo ne izgleda dobro (FOTO, VIDEO)

Na ovom meču Popirin, potpuno očekivano, ima daleko veću podršku od Srbina, pa mnogi smatraju da je ovim gestom hteo samo dodatno da isprovocira Novaka. Nadamo se da će mu se to obiti o glavu, baš kao i mladom Amerikancu Benu Šeltonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter