Izvor: Informer
28.06.2022 u 13:02
0

PODRŠKA NOVAKU! BIVŠE TENISKE ZVEZDE: Đoković je BROJ JEDAN!

Bivši australijski teniseri Tod Vudbridž, Alisija Molik i Nikol Prat tvrde da je Novak Ðoković najveći favorit za osvajanje titule na Vimbldonu

Ðoković je startovao pobedom na ovogodišnjem Vimbldonu pošto je juče savladao Sunvu Kvona iz Južne Koreje 6:3, 3:6, 6:3, 6:4.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Moji favoriti za titulu na Vimbldonu su Ðoković, Rafael Nadal i Mateo Beretini. Ðoković je nema sumnje prvi favorit. Beretini se vratio na teren posle povrede, a osvojio je dva turnira, što ga svrstava u listu favorita – rekao je Vudbridž za zvanični sajt Australijan opena.

Novak Đoković brani titulu u Londonu, pošto je prošle godine u finalu pobedio Beretinija.

ZLATNI BASKETAŠI STIGLI U BEOGRAD: Dočekali ih prijatelji i porodice (FOTO)

– Novak je za mene apsolutni favorit. Beretini je pokazao da ume da igra na travi, biće sigurno jedan od kandidata za titulu na Vimbldonu – izjavila je Nikol Prat, koja sada radi kao trener u ženskoj selekciji Australije.

Alisija Molik se slaže da Ðoković ima najveće šanse da odbrani trofej na Vimbldonu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter