Izvor: Tanjug
10.01.2022 u 12:47
0

POLICIJA SUZAVCEM NA ĐOKOVIĆEVE PRISTALICE (VIDEO)

Policija je upotrebila biber sprej protiv pristalica Novaka Ðokovića okupljenih oko automobila koji je napuštao zgradu gde je smešten pravni tim srpskog tenisera u Melburnu, javili su australijski mediji.

Crni „mercedes“ napuštao je parking ispred zgrade, kada su Ðokovićeve pristalice opkolile vozilo.

Rečeno je da nije poznato ko je bio u vozilu, ali da su pristalice mislile da je u njemu Ðoković.

Fanovi su pevali i igrali oko vozila, a kada su se okupljeni popeli na krov automobila i počeli da udaraju na prozore vozila, policija je počela da ih udaljava od „mercedesa“.

Neki su zatim počeli da se koškaju s policajcima i ušli u verbalni sukob s pripadnicima snaga, zbog čega je policija upotrebila biber sprej. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter