Izvor: Tanjug
17.01.2022 u 08:15
0

POVRATAK KUĆI: Ðokovic stiže u Beograd oko podneva

Novak Ðoković je danas krenuo kući u Srbiju nakon što je deportacija iz Australije zbog obavezne vakcinacije protiv kovida-19 ugasila nade svetskog tenisera broj jedan da će odbraniti titulu na Australijan openu.

Avion kompanije “Emirejts” iz Australije, u kojem se nalazio Ðoković, sleteo je u Dubai rano jutros, a Ðoković je kasnije viđen u avionu koji bi trebalo da sleti u Beograd u 12.10 po srednjeevropskom vremenu.

Novak je u nedelju morao da napusti Australiju pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu, zbog čega tri godine neće moći da kroči na kontinent na kojem je imao najviše uspeha u karijeri.

Tim najboljeg igrača na svetu saopštio je da se on neće oglašavati do završetka Australijan opena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter