Izvor: alo
26.06.2022 u 16:03
0

POVRATAK LEGENDI SRPSKOG TENISA: Jelena Janković i Nenad Zimonjić će igrati na Vimbldonu

Nenad Zimonjić je jedan od najboljih dubl igrača svih vremena, a uskoro će se vratiti na veliku scenu

On će igrati na Vimbldonu i to na turniru legendi u miks dublu, a za partnerku će imati Francuskinju Marion Bartoli.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NADAL SPREMAN ZA VIMBLDON: Očekuje da neće imati problema sa povredom stopala

-Igraću na Vimbldonu na turniru za legende. Velika je čast, mali broj igrača bude pozvan. Radujem se da ću ponovo biti tamo. Dve godine nije bilo tog događaja, igraću u miks dublu sa Marion Bartoli. Biće to mnogo lepo iskustvo, poslednji put sam bio 2017. godine. Ovo će biti prvi put nakon operacije 2018. godine da ću igrati na travi, na omiljenom turniru. Sa nestrpljenjem očekujem – potvrdio je Zimonjić.

Pre nego što je otišao u igračku penziju, Zimonjić je postao selektor Dejvis kup tima Srbije, a karijeru je završio 2020. godine.

Zanimljivo je da će na istom turniru igrati i Jelena Janković, nekadašnja broj jedan sa VTA liste.

Jelena je tokom karijere osvojila 15 trofeja, a od nagrada sa turnira je zaradila blizu 20.000.000 dolara. Svoje poslednje zvanične mečeve odigrala je na US Openu 2017. godine. 

Na turniru legendi ona će igrati u paru sa Poljakinjom, Agnješkom Radvanjskom.

Zimonjić sa Vimbldona ima tri titule. Do dve je stigao sa Danijelom Nestorom 2008. i 2009. godine, a slavio je i u miks dublu sa Samantom Stosur 2014. godine. 

Titulom u mešovitom dublu može da se pohvali i Jelena Janković koja je šampion postala 2007. godine sa Džejmijem Marejom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter