Izvor: Telegraf
28.06.2022 u 13:05
0

PRETI OPASNOST ĐOKOVIĆU I NADALU: Moraće da se povuku sa Vimbldona?

Nakon što su španski mediji javili da je Marin Čilić, koji se povukao sa Vimbldona zbog korone, trenirao sa Novakom Đokovićem, suptilno pozivajući na testiranje srpskog asa, desila se ista nesreća i Rafaelu Nadalu. Naime, Španac je pre samo tri dana trenirao sa Mateom Beretinijem koji je takođe zbog koronavirusa morao da odustane od takmičenja.

Nastao je totalni haos otkad su Čilić i Beretini morali da se povuku sa Vimbldona, jer se sada prečešljavaju sve kolege koje su imale neposredni kontakt sa njima.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

CICIPAS KOMENTARIŠE UOČI VIMBLDONA: Evo kako analizira formu Rafaela Nadala

Među tim teniserima su i Novak i Nadal. 

Pitanje je da li će Španci „skočiti“ ovako kao za Đokovića kada je po sredi i njihov as Rafa.

Verovatno da će usrediti serija testiranja koja bi mogal da dovede do još većeg haosa u žrebu.

Za sada, Nadal je imao žestoku sreću da mu se povuku Marin i Mateo iz njegovog dela žreba, te mu znantno olakšaju put do finala.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter