Izvor: Tanjug
05.02.2022 u 22:38
0

REKET O KLIN? Del Potro najavio kraj karijere na turniru u Buenos Ajresu

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro najavio je da će završiti karijeru na turniru u Buenos Ajresu.

Nekadašnji šampion US Opena, čovek koji je u Londonu i Riju sprečio Novaka Ðokovića da osvoji olimpijsku medalju, vratiće se naredne nedelje na teren posle dve i po godine zbog pauze, ali….

-Ovo je jedna od najtežih  poruka koju ću preneti. Znam da ljudi očuju da se vratim tenisu, ali ovo je možda više oproštaj nego povratak. Moje koleno mi postaje noćna mora, već nekoliko godina pokušavam, kroz razne tretmane, kod različitih lekara, da popravim stvari, ali nisam našao rešenje. Nikada nisam razmišljao da se povučem iz sveta tenisa bez prilike da se oprostim, a ne mogu da zamislim bolji turnir od Buenos Ajresa da to uradim- rekao je Del Potro na konferenciji za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter