Izvor: Informer
07.01.2022 u 11:52
0

RIVALI STAJU UZ NOVAKA: Otkriveno ko stoji iza ukidanja vize Đokoviću

Maltretiranje Novaka Đokovića u Australiji i dalje traje, a i za Božić na našem portalu možete pratiti iz minuta u minut šta se dešava sa najboljim teniserom planete.

Počeo je treći dan Novakovog mučenja u Australiji. Podsetimo, Nole je i dalje u karantinskom hotelu (ako se tako može nazvati) u Melburnu.

 Najnovija informacija! Australijski mediji pišu da je procurio dokument koji dokazuje da je Teniski savez Australije glavni krivac za sve što se desilo Novaku Đokoviću. 

 Srbi iz Australije su se okupili ispred hotela u kom boravi Đoković i tu su napravili prelepo Božićno slavlje.

 Iranski migrant Mehdi otkrio je jezive detalje o smeštaju u kom se nalazi prvi reket sveta.

Bivši član stručnog štaba Novaka Đokovića, Kreg O’Šenesi, je istakao da Srbin mora da poštuje pravila koja važe u Australiji.

– Ne dozvoljavamo vam da dođete ovde i da osvojite milione dolara igrajući tenis – reči su legendarnog Čarlsa Barklija.

Organizacija PTPA koju su osnovali Novak Đoković i Vasek Pospišil je u saopštenju otkrila kada će se Novak oglasiti povodom svega što mu se desilo u Melburnu.

Navijači Novaka Đokovića su se okupili ispred njegovog smeštaja u Melburnu i protestvuju. Naime, oni zahtevaju da se Nole pod hitno pusti, jer on nije kriminalac.

Novakov veliki prijatelj Vasek Pospišil je emotivnom porukom podržao Srbina. Na stranu Novaka Đokovića je stao i Džon Izner. Amerikanac je to kristalno joasno svima stavio do znanja. Ovo ni najveći optimisti nisu očekivali. Nik Kirjos je stao u odbranu Novaka Đokovića.

Konačno se oglasila i Jelena Đoković posle dva dana ćutanja. Ona je na Instagramu poslala moćnu poruku suprugu.

Jedan od najpoznatijih australijskih advokata Džastin Kvil ubeđen je da će Novak moći da zaigra na Australijan openu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter