Izvor: Telegraf
15.03.2022 u 13:09
0

ŠOK U TENISKOM SVETU: Nadal zbog bitke sa Đokovićem ne želi da iga u Majamiju

Španski teniser Rafael Nadal  i dalje dobro gura na Mastersu u Indijan Velsu i upisao je svoju 17. pobedu u 2022. godini, ali bez obzira na sve već je poručio da neže učestvovati u Majamiju!

Za neke je to možda bilo iznenađenje, za druge ne, dok je sam Nadal posle trijumfa nad Danijelom Evansom otkrio zašto preskače Majami.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 Poslednjih nekoliko sezona nisam igrao u Majamiju. Imam skoro 36 godina. Na početku sezone sam igrao mnogo više nego što sam očekivao. Brzi prelazi sa jedne podloge na drugu su nepoželjni za moje telo. Ako budem igrao u Majamiju neću imati vremena da se odmorim za prelazak na šljaku – rekao je Nadal.

Ovom izjavom Nadal je jasno stavio do znanja da mu je sav fokus na Rolan Garosu, odnosno da trijumfuje u Parizu i pobegne Novaku Đokoviću za dva Grend slema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter