Izvor: ALO
16.10.2021 u 14:37
0

Šokirani svi! Ovo od Ane Ivanović nismo očekivali! Teniserka razočara Srbe

Njeni fanovi su bili oduševljeni, ali je nekadašnja srpska teniserka vrlo brzo razočarala navijače u Srbiji.

Ana je na na Instagramu podelila zanimljiv video, a Srbi su bili šokirani kada su čuli muzičku podlogu. Ana je izabrala Dua Lipi. 

Na tome su joj Srbi ozbiljno zamerili i pitali zašto je izabrala baš Lipu!

PROČITAJTE JOŠ: Prete Novaku da će da ga skinu sa trona, ali su zaboravili na JEDNU VAŽNU STVAR!

– „Loš izbor“! „Sramota“! „Zašto Dual Lipa“? Ona pljuje po Srbina… – samo su neki od komentara, mada je bilo i uvredljivih.

S druge strane, dobila je Ana i podršku od navijača, dok su neki objasnili da njen PR održava nalog a ne naša teniserka.

Podsećanja radi, engleska pevačica poreklom iz Albanije Dua Lipa (25) izvređala je Srbe u jednom intervjuu. 

Tvrdila je da su Srbi njenog pokojnog dedu terali da menja istoriju, provocirala javnost kada je leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo u jednoj emisiji, a potom je ponovila istu stvar, pa je prisvojila i ćevape.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter