Izvor: Novosti
10.01.2022 u 10:56
0

SRBI KRENULI DA OSLOBODE NOVAKA! Naviru naši sa svih strana! (VIDEO)

Novak Đoković je uspeo da na sudu dobije ministarstvo unutrašnjih poslova Australije povodom oduzimanja vize na aerodromu, ali kako se policija okupila ispred zgrade u kojoj je kancelarija Noletovih advokata, a sa advokatima se nalazi i najbolji teniser sveta, srpskom asu počela je da stiže (ne)očekivana pomoć.

Neočekivana je – za vlasti Australije, jer su sa svih strana počeli da stižu Srbi.

Oni skandiraju „Oslobodite Noleta!“, ali i „Smenite Dena Endrjuza“, političara kog i smatraju najodgovornijim za stanje svesti u Australiji koje je dovelo do čitavog skandala vezanog za najboljeg tenisera sveta.

Snimak okupljanja Srba pred pomenutom zgradom objavio je australijski politčki novinar Pol Sakal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter