Izvor: Tanjug
10.01.2022 u 08:16
0

TO SMO ČEKALI! Sud presudio u korist Novaka,odbijen zahtev za ukidanje vize!

Sud u Melburnu poništio je odluku Federalne vlade Australije o deportaciji i ukidanju vize Novaku Ðokoviću.

Kako se navodi, Ðokovićevi advokati izneli su žalbu na odluku Vlade, argumentovano su odbranili i potvrdili da je najbolji tensier sveta imao kompletnu dokumentaciju za medicinsko izuzeće, zbog čega je sudija Entoni Keli presudio u njegovu korist.

Odlučeno je da mu se plate troškovi i da mu se vrati pasoš i svi lični dokumenti.

Ðoković će biti pušten iz imigracionog pritvora u roku od pola sata, a sud je istakao da je odluka Vlade da teniskoj zvezdi ukine vizu za ulazak u zemlju „nerazumna“.

Advokati federalne Vlade rekli su sudu da ministar za imigraciju Australije zadržava pravo da iskoristi svoje ličcno ovlacćenje da ponovo ukine vizu Ðokoviću na potpuno novim osnovama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter