Izvor: Tanjug
19.07.2021 u 09:25
0

VELIKI NAPREDAK Olge Danilović, skok od 15 mesta i sada je 149. u poretku



 Srpska teniserka Nina Stojanović zadržala je 90. poziciji na najnovijoj WTA listi.

Olga Danilović je za 15. mesta bolje rangirana i sada je 149. u poretku.

VAŽNO

PREMIJERKA SRBIJE I DANAS I SUTRA GOSTUJE U SAD: Očekuju se nove investicije!

VAŽNO: Isključenja struje danas!

NASTAVAK DIJALOGA U BRISELU:Vučić i Kurti sa Boreljom i Lajčakom!

VESIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU NA TV HAPPY: Oduzeti licence svima koji su krivi za urušene zgrade na Vračaru!


Pad od 20 pozicija imala je i Natalija Kostić (243), dok je Aleksandra Krunić nazadovala za jedan stepenik i sada je 246. na listi.

Australijska teniserka Ešli Barti i dalje je prva je na WTA listi sa 9.635 bodova, na drugom mestu je Japanka Naomi Osaku, koja ima 7.336 bodova, a Beloruskinja Arina Sabalenka je treća teniserka sveta (6.956).

Amerikanka Sofija Kenin je na četvrtoj pozicijia, Kanđanka Bjanka Andresku je peta u poretku, Ukrajinka Elina Svitolina je ostala šesta igračica sveta, slede je Čehinja Karolina Pliškova i Poljakinja Iga Švjontek.

Rumunka Simona Halep pala je na 10. mesto, dok Garbinje Muguruza skočila na devetu poziciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter