Izvor: Tanjug
30.08.2024 u 11:38
0

UROŠ SPAJIĆ: Želimo da predstavimo Zvezdu u pravom svetlu i da uživamo sa navijačima

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Uroš Spajić je izjavio da želi da se "crveno-beli" u pravom svetlu predstave u Ligi šampiona i da uživaju sa navijačima.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u LŠ protiv Intera, Barselone, Benfike, Milana, Jang Bojsa, PSV Ajndhovena, Štutgarta i Monaka, odlučeno je juče žrebom u Monte Karlu. „Crveno-beli“ će u Beogradu dočekati Barselonu, Benfiku, PSV i Štutgart, dok će gostovati Interu, Milanu, Jang Bojsu i Monaku.

„Očigledno je da su svi protivnici veoma snažni, radi se o odličnim ekipama, mislim da žreb i nije bio tako loš. Velika je stvar što ćemo igrati protiv ekipe kao što je Barselona na Marakani.

Mislim da je bolje što igramo protiv Benfike i Štutgarta kod kuće. Sada imamo vremena da se pripremimo, znamo protivnike.

Pao nam je kamen sa srca, rešili smo se tenzije i tereta koji smo osećali posle Norveške.

Sada tek treba da se pokažemo u pravom svetlu i da uživamo“, rekao je Spajić, preneo je zvanični sajt kluba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter