Izvor: Alo.rs
07.08.2023 u 18:40
0

„VIŠE NEĆEMO TRENIRATI ZAJEDNO“: Oglasio se Medvedev nakon treninga sa Alkarazom

Više nećemo trenirati zajedno.

Rus i Španac su trenirali samo dan nakon što je prvi reket sveta sleteo u Kanadu gde se ove nedelje održava Masters u Torontu.

– Bio je dobar trening. Vidite koliko je talentovan. Došao je dan pre treninga. Bukvalno je sleteo i odigrao set sa mnom. Mislim da je igrao jako dobro, malo je grešio, što pokazuje koliko je talentovan. Sigurno je da nećemo mnogo trenirati zajedno, jer se nadam da ćemo u budućnosti igrati dosta finala i polufinala. Obično ne trenirate svaki dan sa svojim rivalima – rekao je Medvedev za „Marku“.

MEDVEDEV ZELENSKOM: NAPUDERISANI IZRODE, pogledaj šta si uradio sa svojom zemljom!

On je naglasio i jačinu udarca kojom Alkaraz udara lopticu.

– Spojite nas i tražite da udaramo što je jače moguće i siguran sam da će njegovi udarci imati veću brzinu za oko 25 km/h. Svaki njegov udarac je potencijalni viner, teško je igrati protiv toga – dodao je Rus.

Danil je došao ranije odradivši trening sa Davidovičem Fokinom.

Trenirao sam sa Fokinom prvog dana kada sam stigao i bili smo mrtvi. Teško je udarati lopticu zbog džet lega, iako šest sati nije velika razlika. Ali, telo je umorno od leta. Teško je udarati lopticu, mnogo se greši kazao je Danil.

I Španac i Rus su slobodni u prvom kolu, a u drugom će Alkaraz igrati sa boljim iz meča Šelton – Zapata Miraljes, a Medvedev će igrati sa pobednikom duela Pospišil – Arnaldi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter