Izvor:
11.05.2024 u 20:50
0

Zvezdi preti ozbiljan hendikep, Bolomboj pod znakom pitanja za početak finala s Partizanom

Prva utakmica finala ABA lige igra se na Zvezdinom parketu u ponedeljak 13. maja i za taj meč se ne zna hoće li Bolomboj biti u stanju da ga odigra.

Problemi su se javili prethodnih dana i u klubu će pomno ispratiti stanje ruskog košarkaša američkog porekla.

Zvezda se u finale plasirala pobedom nad Megom u dve utakmice polufinalne serije, dok je Partizan do finala stigao nešto teže, posle tri meča protiv ekipe Budućnosti.

Bolomboj je ove sezone u dresu svog kluba imao 6,8 poena i 4,3 skoka u proseku, dok je u Evroligi imao 10,8 poena i 6 skokova po meču.

Prvu utakmicu u kojoj je Crvena zvezda domaćin gledaćemo u ponedeljak 13. maja od 20.30, a dva dana kasnije takođe pred navijačima Zvezde u sredu 15. maja duel je zakazan za 19.30.

Treći meč serije će kao domaćin igrati Partizan i on je zakazan za nedelju 19. maja sa početkom u 21.00. Ukoliko bude potrebno, Partizan će domaćin u četvrtom meču biti 21. maja, dok će eventualna majstorica biti igrana 25. maja kada će ponovo domaćin biti Crvena zvezda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter