Izvor: Happy BSC
21.09.2021 u 10:40
0

AMERIKA POPUSTILA KOVID RESTRIKCIJE: U zemlju mogu da uđu svi koji su vakcinisani

Bajdenova administracija će skinuti sa snage putničke zabrane čija je uloga bila sprečavanje širenja pandemije. U novembru će Sjedinjene američke države biti ponovo otvorene za sve putnike koji su u potpunosti vakcinisani protiv korona virusa. 

PROČITAJTE JOŠ: Džastin Trudo najavio BOLJE DANE za Kanadu

Dosadašnje restrikcije su razdvojile brojne ljude kojima deo porodice živi u Americi, a drugi deo u Evropi, pa ovim potezom Bajdenova administracija namerava da ublaži tenzije koje su se stvorile između dva kontinenta. 

PROČITAJTE JOŠ: NEMAČKA:Uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo na pumpi!

Takođe, očekuje se da ukidanje zabrana ostvari pozitivan efekat na američku ekonomiju i oporavi industriju turizma koja je bila među najpogođenijim tokom pandemije.  

Od novembra, svako ko želi da uđe u SAD moraće da pokaže dokaz o vakcinaciji i, nakon što uđe u zemlju, uradi test na koronu tokom prva tri dana boravka u zemlji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter