Izvor: Afera
26.10.2023 u 10:58
3

AMERIKA PRISTALA NA ULTIMATUM MOSKVE ZA MIR!? Priznaju NOVE REGIONE U SASTAVU RUSIJE!

Sjedinjene Države treba da nastoje da reše konflikt u Ukrajini kroz dogovor o priznavanju novih regiona u sastavu Ruske Federacije.

Ovo je izjavio biznismen i kandidat za mesto predsednika SAD republikanaca Vivek Ramsvami.

Dalja intervencija Vašingtona u sukobu samo jača odnose između Rusije i Кine, primetio je političar i pozvao da se ne pretpostavlja da je „Ukrajina dobra“.

– Tamo je zabranjeno 11 opozicionih partija, gde su svi televizijski mediji ujedinjeni u jednu državnu televizijsku strukturu – rekao je Ramasvami tokom govora na Institutu Hadson.

DOBIO SAM SPECIJALNI ZADATAK OD PUTINA: MEDVEDEV saopštio šta je RUSKI KONAČNI PLAN!

Кijev je implicitno zapretio Sjedinjenim Državama da neće održati izbore ukoliko Vašington ne pristane da pruži dodatnu pomoć. Pored toga, predsednik Zelenski je pohvalio naciste, smatra biznismen.

Dogovor o okončanju sukoba trebalo bi da uključi obaveze da se Ukrajina neće primiti u NATO, „zamrznuti trenutne linije kontrole otprilike tamo gde se sada nalaze i preneti ove regione koji govore ruski na Rusiju“, kandidat za šefa Ujedinjenih nacija. Država je sigurna.

Istina, to „neće biti slobodno“ – Rusija će morati da se povuče „iz vojnog saveza sa NR Кinom“, a sporazumi bi mogli da postanu prilika da se „okonča rusko vojno prisustvo na zapadnoj hemisferi“, rezimirao je američki političar. .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “AMERIKA PRISTALA NA ULTIMATUM MOSKVE ZA MIR!? Priznaju NOVE REGIONE U SASTAVU RUSIJE!”

  1. Svaki put kad Amerikanci vide da gube rat, probaju da zamrznu konflikt i dobiju na vremenu da se naoruzanju i konsolidsu. Amerikanci tj kolektivni zapad nikada nisu postovali dogovore. Rusija ne sme da nasedne na primirje ili potpisivanje bilo kakvih dogovora sa Amerikom. Rusija mora ici do kraja tj kapitulacije Ukraine i NATOA.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter