Izvor: RT
26.10.2023 u 09:07
1

DOBIO SAM SPECIJALNI ZADATAK OD PUTINA: MEDVEDEV saopštio šta je RUSKI KONAČNI PLAN!

Planirano je da se preduzmu mere za povećanje broja pripadnika oružanih snaga i njihovo jačanje kako bi se efikasno zaštitila nezavisnost i bezbednost zemlje

Sledeće godine planirano je formiranje još jednog armijskog korpusa, sedam divizija, 19 brigada, 49 pukova i jedne flotile, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, prenose „RIA Novosti“ na Telegram kanalu.

Planirano je da se preduzmu mere za povećanje broja pripadnika oružanih snaga i njihovo jačanje kako bi se efikasno zaštitila nezavisnost i bezbednost zemlje, naveo je Medvedev.

On je istakao da je predsednik Rusije Vladimir Putin odlučio da nastavi rad na popuni Oružanih snaga i sledeće godine, daljim angažovanjem vojnika po ugovoru i dodao da je taj zadatak poveren upravo njemu.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti je naveo da situacija u svetu i oko Rusije ostaje napeta i da NATO stalno povećava potencijal u susednim zemljama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DOBIO SAM SPECIJALNI ZADATAK OD PUTINA: MEDVEDEV saopštio šta je RUSKI KONAČNI PLAN!”

  1. Svi samo spominju pravdu,da su oni pravednici….ali narod je kroz celu historiju obespravljen,potlacen i porobljen…..danas od amerike,juce od sssr-a….isto je nama…plavi,zuti,crveni,sareni….svi se oni bore za to tko ce nas iskoristavati….tako da,svejedno je robovima tko ih bičuje.

    4
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter