Izvor: tanjug
09.11.2020 u 09:34
0

APOKALIPTIČNA NAJAVA Eta jača od korone (VIDEO)

Nova pošast preti čovećčanstvu!

OVO MORATE ZNATI

KONAČNO PRAVDA! Terorista Hašim Tači će danas biti pred sudom!

KINA I RUSIJA ĆUTE! Zašto Putin i Si nisu čestitali Bajdenu

VAŽAN SASTANAK: Predsednik Vučić danas s predsednicom Nacionalnog veća Švajcarske!

NAPADNUTA VOJNA BAZA! Nekoliko desetina mrtvih i ranjenih!

Američka savezna država Florida je zatvorila plaže, mesta za testiranje na korona virus, javni prevoz, a usput je i naredila evakuacije određenog broja ljudi, pošto se tropska oluja Eta zahuktava, donoseći jaku kišu u već poplavljenim ulicama gradova.

Florida već broji mrtve usled oluje Eta, a u Meksiku i Centralnoj Americi više od 100 ljudi se vodi kao nestalo, prenosi AP.

Čak i da se oluja ne pretvori u uragan, spora brzina kojom se kreće i jaka kiša doneli su ogromnu pretnju južnoj Floridi, u kojoj je palo više od 35 centimetara kiše prošlog meseca, a procenjuje se da bi uskoro moglo da padne još 30.

– U nekim oblastima, zemlja nije upila vodu dovoljno brzo, a kiša samo naleće sve više – rekao je Hoze Pepe Dijaz, sekretar Majami Dejd okruga.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

GORBAČOV: Pobeda Bajdena šansa za bolje odnose Rusije i SAD!

DRITAN ABAZOVIĆ POZITIVAN NA KORONU!

CRKVA PRIZNALA: Delimično smo odgovorni za progon Jevreja!

AMSS: Magla otežava vožnju!

Gradonačelnik Majami Dejd okruga, Karlos Himenez, rekao je da je na vezi sa službama protiv poplave, koje pokušavaju da ispumpaju vodu iz poplavljenih područja, i da izvuku zaglavljena vozila. Eta je zasad imala prosečnu brzinu vetra od 100 kilometara na čas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter