Izvor: kurir.rs
24.12.2020 u 11:34
0

AUSTRIJSKI KANCELAR: Na leto 2021. ćemo pobediti pandemiju!

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc obratio se danas povodom predstojećeg Božića građanima govorom nade.

– Tekuća 2020.godina bila je neverovatno teška. Verujem, a u tome smo svi jedinstveni, da se radujemo danu kada ćemo moći konačno da se vratimo normalnosti i svet bude onakav kakav poznajemo i cenimo – naglasio je Kurc.

Rekao je da ne želi mnogo da govori o tome kako je bilo teško, jer se na Božić slavi nada i zahvalnost.

On je zahvalio građanima što su istrajali i izdržali situaciju.

SVE O KORONI

GRADONAČELNIK BEOGRADA APELUJE: Bez popuštanja mera sledeće nedelje

BOJANA SE PORODILA I PREKO NOĆI ZAVRŠILA NA RESPIRATORU: Lekari je jedva spasli

DOKTORKA DARIJA KISIĆ PRED VAKCINACIJU PROTIV KORONE: Želim svojim primerom da pokažem da je vakcina efikasna

ZAMENIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA O VAKCINACIJI: Današnji dan velika pobeda Srbije

MEDICINSKI DEO KRIZNOG ŠTABA OŠTRIJI NEGO IKADA: U petak najneizvesnija sednica oko NOVIH MERA

– Hvala svima na vašem doprinosu koji ste dali. Bez obzira da li se radi o ljudima koji rade, privrednicima koji daju svoj doprinos da ekonomski prođemo kroz krizu, porodicama koje su uspele da se snađu kroz rad od kuće, kao i deca koja su učila od kuće i naravno svima koji se angažuju oko drugih ljudi, daju svoj doprinos, kako i neprofitnim organizacijama, tako i bolnicama – rekao je on.

Božić, kako je naglasio, je praznik nade, a za nadu, kaže, ima posebnog razloga ukazujući na vakcinacije koja u Austriji poćinje u nedelju.

– Svakom vakcinacijom ćemo biti bliži pobedi nad pandemijom. Uvek se znalo da će jesen i zima biti veoma teški. A to važi i za mesece početkom 2021. Oni će biti veliki izazov, ali što bude toplije, što budeviše vakcinisanih to će biti bliže leto i bolja situacija – istakao je on.

Kurc je izrazio uverenje da će Austrija na leto moći da se vrati normalnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

„Na leto 2021. ćemo pobediti pandemiju zajedno. S tim u vezi srećni praznici i hvala na podršci. Želim svima nama da 2021. bude dobra godina“, zaključio je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter