Izvor: Happy BSC
02.04.2022 u 16:32
0

BAJDEN NE ZNA ŠTA GOVORI? Iz Bele kuće demantuju njegove opasne izjave, ali on ne posustaje, pominje se i IMPIČMENT!

Predsednik SAD Džozef Bajden u proteklih 10 dana više puta je davao izjave koje su zvaničnici bele kuće kasnije morali da demantuju.

On je u poslednje vreme vidno uzrujan, često plane, napada novinare, a često se i sam ne seća reči koje je izgovorio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sukob Rusije i Ukrajine naterao je NATO i njene saveznike da reaguju brzo i donesu odluke koje su uticale na pojavu globalne krize. Visoka cena energenata na svetskom tržištu, moguć nedostatak hrane, visoka inflacija… Nema zemlje u svetu koja ne oseća posledice, pa ni moćne SAD. I dok se među običnim građanima širom Zapada javlja nezadovoljstvo, neka istraživanja pokazuju da popularnost predsednika Rusije Vladimira Putina među svojim građanima sve više raste.

Da stvar po predsednika Bajdena bude još gora, njegov sin Hanter Bajden nalazi se pod istragom zbog utaje poreza, kao i trgovinom uticajem svog prezimena.

Sve ovo odrazilo se i na lidera SAD pa je tako na pitanje novinara: „Šta bi se dogodilo kada bi Rusija upotrebila biološko ili hemijsko oružije u Ukrajini“, on odgovorio „Uzvratili bismo istom merom!“. Ova njegova izjava demantovana je iz Bele kuće rečima da „SAD nikada neće koristiti biološko ili hemijsko oružje“.

Džozef Bajden, kada je bio u poseti Poljskoj, obišao je vojnike SAD koji su stacionirani tamo i tom prilikom im je rekao „Videćete kad odete tamo (u Ukrajinu), žene i mlade ljude kako stoje ispred tenkova i govore da neće da se pomere“.

Ovo je takođe izazvalo šok u SAD, pa je Bela kuća morala ponovo da reaguje: „Predsednik je bio jasan da mi ne šaljemo naše trupe u Ukrajinu i nije bilo promena te pozicije“

Novi „gaf“ Bajden je napravio kada je rekao za Putina: „Za ime boga, ovaj čovek (Putin) ne sme ostati na vlasti“, i tako najavio da je cilj SAD promena vlasti u Rusiji. Naravno, ponovo je reagovala Bela kuća: „Predsednik je hteo da kaže da se Putinu ne sme dozvoliti da pokazuje moć susedima i u regionu. On nije komentarisao Putinovu moć u Rusiji i promenu režima“.

Da stvar bude još gora, kada mu je predočeno sve ono što je rekao u poslednje vreme, on je izjavio „Ni jedna od ove tri stvari se nije dogodila“.

Sve ovo jako zabrinjava građane SAD, jer sukob u Ukrajini veoma lako može dobiti svetski, a nažalost i nuklearni karakter. Sve je više nezadovoljstva među običnim građanima koji smatraju da Bajden nije osoba koja bi uspešno mogla da odgovori na probleme današnjice, te se čak pominje i impičment kao možda i najbolja opcija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter