Izvor: Happy BSC
02.04.2022 u 17:01
0

„ZEMLJA SLOBODNIH, DOM HRABRIH“? Američki policajci, preteći oružijem, pritvorili novinare koji su snimali ilegalne migrante kako prelaze granicu! (VIDEO)

Američki novinar Ben Bergam pritvoren je od strane granične policije svoje zemlje, nakon što je završio snimanje svog video materijala za emisiju „Zakon i granica“ („Low and Border“). Na njega i kolege su policajci potegli oružje i priveli ih, dok su u isto vreme ilegalni migranti prelazili granicu, navodi novinar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD se suočava sa naglim porastom broja nelegalnih migranata koji prelaze granicu sa Meksikom. Bivši predsednik SAD Donald Tramp isticao da je ovo jedan od najvećih problema zemlje i da se često među tim ljudima nalaze kriminalci, dileri droge i trgovci ljudima. Ipak, kada je njegovo mesto u Beloj kući zauzeo Džozef Bajden, broj nelegalnih migranata naglo se povećao. Samo u mesecu martu procenjuje se da je u proseku 2.000 ljudi svakog dana prelazilo granicu na nedozvoljen način.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter