Izvor: kurir
29.06.2024 u 11:28
0

BAKA 20 GODINA RUČNOM GRANATOM TUCALA ORAHE I ZAKIVALA EKSERE Bila ubeđena da je ČEKIĆ, kad je otkrila istinu UHVATILA SE ZA GLAVU

Baka iz Kine dočekala je svoj 90. rođendan uprkos tome što je prethodnih 20 godina koristila ručnu granatu za tucanje oraha i zakivanje eksera u zid. Da, dobro ste pročitali.

Kako prenosi South China Morning Post, baka po imenu Kin, granatu je pronašla dok je radila na svojoj farmi, te je decenijama bila ubeđena da je u pitanju čekić i regularno je koristila kao alat.

Pukom srećom do tragedije nije došlo, a Kin je tek prošle nedelje saznala da je 20 godina bila u životnoj opasnosti. Da je reč o ručnoj granati otkrili su radnici na njenoj ruiniranoj kući kada su prepoznali šta žena zapravo drži u rukama.

@eugenewee7♬ original sound – emo

“Koristila sam granatu za mlevenje crvene paprike, tucanje oraha i zakivanje eksera”, kaže Kin na snimku koji je u međuvremenu postao viralan na internetu.

Nakon što su radnici alarmirali nadležne službe, policijska stanica iz Huangbaoa, odakle je Kin, odmah je na teren poslala pripadnike jedinice za deaktiviranje i uništavanje eksplozivnih naprava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter