Izvor: Kurir.rs
10.11.2023 u 08:42
0

DANAS ODLUKA O PREKIDU LEČENJA? Beba Indi još nije skinuta sa aparata, produženi joj sati života

Roditelji teško bolesne bebe iz Velike Britanije podneće žalbu na novom ročištu na to kada će ona biti skinuta sa aparata za održavanje u životu.

CURE POSLEDNJI SATI ZA BEBU INDI: Bije se bitka za spas malene, evo kad će je skinuti s aparata (FOTO)

Beba Indi Gregori, koja ima samo osam meseci, ima mitohodrijsku bolest i doktori koji je leče u Britaniji rekli su da više ne mogu ništa da učine za nju.

Sudija je u sredu odlučio da njeno lečenje treba da se završi u bolnici ili hospicijumu, ali njeni roditelji žele da to bude u njihovoj kući.

Na saslušanju u sredu sudija je odlučio da bi prestanak lečenja kod kuće bio previše opasan i da Indi ne treba da bude skinuta sa aparata ne ranije od četvrtka u 15 sati. Međutim, nakon žalbe roditelja, rok je pomeren na 17 sati.

BBC piše da Indi neće biti skinuta sa aparata za održavanje u životu dok se ne dobiju nove instrukcije na sudu u petak nakon žalbe roditelja.

Saslušanje će biti održano u petak u 13 sati, a advokati porodice kažu da bi na njemu moglo da bude reči i o italijanskoj intervenciji u slučaju.

Da podsetimo, italijanska vlada učinila je Indi svojom državljankom nedavno kako bi pružila podršku porodici. Jedna bolnica u Rimu prihvatila je da nastavi lečenje bebe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter