Izvor: kurir.rs
10.09.2020 u 12:52
0

BOSANAC NAPRAVIO HAOS U NEMAČKOJ: Zaustavio voz koji je jurio 320 kilometara na čas

U ponedeljak 7. septembra 2020. godine, došlo je do poremećaja u saobraćanju vozova Nemačkih železnica (Deutsche Bahn), a krivac za sve je 35-godišnji državljanin BiH.

Bosanac se vozio u brzom Intersiti Ekspresu (ICE) na liniji Beč – Berlin, kada je u ponedeljak, nešto posle 18 sati, voz stigao na glavnu stanicu Hale. Putnik iz Bosne i Hercegovine napustio je voz na peronu 12 zbog predaha za pušenje, dok je njegov prtljag ostao u vozu.

Nešto duže se zadržao i zakasnio da uđe u vagon pre nego su vrata zatvorena, a voz krenuo. Usledila je drama: Bosanac je, prema policijskom izveštaju, skočio, stao između lokomotive i prvog vagona i uhvatio se za napojne vodove voza koji inače juri do 320 kilometara na čas.

OVO MORATE ZNATI

UHAPŠENA DVA MUŠKARCA: Stefanović potvrdio da nije bilo pucnjave

MALI PORUČIO: Rebalans budžeta u septembru ili oktobru

IZ AMSS PORUČUJU: Umeren intenzitet saobraćaja, na Batrovcima i Kelebiji teretnjaci čekaju 4 sata, na Horgošu 3

PRIČA KOJA TOPII NAJTVRĐA SRCA: Imala sam 15 godina kada sam čula da doktori spremaju moju porodicu za OPROŠTAJ OD MENE

ERDOGAN HITNO ZVAO PREDSEDNIKA SRBIJE: Onda je usledio još jedan poziv

Jedan posmatrač je primetio šta se desilo, upitio poziv hitnim službama. Državna policija je potom obavestila pokrajinsku policiju i železnički centar za vanredne situacije, da bi konačno poruka putem radija stigla i do mašinovođe.

Intercity Express je prisilno zaustavljen na stanici Landsberg, gde su policajci sa sirenama i blicevima prihvatili „slepog putnika“. Srećom, ostao je nepovređen u ovoj opasnoj avanturi.

Bosanca očekuje prijava o upravnom prekršaju, a verovatno će se suočiti i s tužbom. Naime, Intersiti Ekspres je, zbog uviđaja, kasnio 56 minuta, a još dva voza S-Bahna nisu mogla da poštuju satnicu voznog reda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter