Izvor: KURIR
04.01.2021 u 10:02
0

BOŽIĆ NA KANARIMA Švedski zvaničnik na udaru medija

Dan Elijason, prvi čovek švedske agencije za vanredne situacije, suočen je sa oštrim kritikama, jer je za božićne praznike otputovao na Kanarska ostrva.

Nešto ranije, u decembru, Elijason je od svih Šveđana zahtevao da izbegavaju putovanja, a sam je fotografisan na aerodromu u Las Palmasu na Velikim Kanarima.

On se kasnije branio tvrdnjama da je putovanje bilo neophodno „zbog porodičnih razloga“, jer mu ćerka živi na Kanarskim ostrvima.

SVE O SPORTU

UŽAS NA TERENU: Fudbaler pao kao pokošen, bori se za ŽIVOT! (VIDEO)

KORONA NA PARKETU: Zvezda dobila PRODUŽENI odmor!

VANJA UDOVIČIĆ IZNENADIO RUKOMETAŠE: Uputio moćne reči podrške! (FOTO)

– Proslavio sam Božić sa njom i njenom porodicom – izjavio je Dan Elijason listu „Ekspresen“.

U Švedskoj je od početka pandemije potvrđeno oko 437 hiljada slučajeva kovida-19 i 8.700 preminulih, mnogo više nego u drugim skandinavskim zemljama, ali u Švedskoj do sada nije uvedeno potpuno „zaključavanje“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter