Izvor: Tanjug
09.09.2022 u 09:49
0

BRITANCIMA SE PRIVIĐA KRALJICA, SMATRAJU DA JE TO NEKI ZNAK: Vide je u oblacima, iznad Bakingemske palate pojavila se dupla duga!

Britanska kraljica Elizabeta II preminula je juče u dvorcu Balmoral. Dok ceo svet oplakuje odlazak vladarke koja je na tronu bila dugih 70 godina, jedna Britanka snimila je oblak neobičnog oblika.

Lini Betel, koja živi u Telfordu u Engleskoj, videla je oblak koji, prema njenom mišljenju, liči na kraljicu sa prepoznatljivim šeširom. Fotografiju je podelila na društvenim mrežama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vlasti Velike Britanije imaju spreman plan za dane posle smrti kraljice Elizabete, evo kakav protkol ih očekuje!

Dok smo se vozili kući čula sam Lejsi kako viče „O moj Bože!“. Uhvatila me panika. Zatim je pokazala na ovaj oblak – navela je Betel.

OblakFACEBOOK/PRINTSCREEN

Fotografija, koju su preneli brojni britanski mediji, izazvala je brojne komentare. „Vidiš samo ako tražiš. Možda je to znak ili možda samo tražimo znak odozgo, ko će znati“, „Sve što znam je da nam je ova gospođa svoj život posvetila s najvećim poštovanjem. Počivaj u miru kraljice Elizabeta II“, „Moja devojčica Liz uvek pazi na nas“, bili su samo neki od komentara.

Inače, nedugo pre nego što su iz Bakingemske palate saopštili da je kraljica preminula, iznad njene rezidencije pojavila se dupla duga, kao i građani da iskažu svoje poštovanje.  Dugu su mnogi doživeli kao „znak“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“

  Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter