Izvor: ALO
01.04.2024 u 16:09
0

BRUTALNO UNIŠTENA PEŠADIJA I OKLOPNE JEDINICE! TRI UKRAJINSKA AVIONA SU-25 SPRŽILI SA KRSTAREĆIM RAKETAMA „KALIBAR“: Ozbiljna čistaka, bez presedana i bez dostojnog protivnika

Rat u Ukrajini - 768. dan

Rusija je zatražila od Ukrajine da uhapsi i izruči sve umešane u teroristički napad u „Kroksi siti holu“, ali i u sve druge ranije napade. Kijev tvrdi da Moskva već duže vreme gomila krstareće rakete „kalibar“ koje može da iskoristi za napad. Ruske snage su saopštile da su uništile tri ukrajinska aviona Su-25 na aerodromu Voznesensk u oblasti Nikolajev.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije predalo je zahtev Ukrajini da uhapsi i izruči sve umešane u teroristički napad na „Krokus siti hol“ u Moskvi 22. marta, kao i druge terorističke napade u Rusiji, uključujući šefa Ukrajinske bezbednosne službe Vasilija Maljuka.

Inače, Maljuk je nedavno priznao da je organizovao bombardovanje Krimskog mosta u oktobru 2022. godine i otkrio detalje o organizaciji drugih terorističkih napada u Rusiji.

Vojska Rusije saopštava da su uništena tri ukrajinska aviona Su-25 na aerodromu Voznesensk u oblasti Nikolajev.

PUTIN IZDAO NAREĐENJE! Ovo je NOVI CILJ Rusije, niko im neće STATI NA PUT

 

Kijev tvrdi da Moskva već duže vreme gomila krstareće rakete „kalibar“. Šef Glavne obaveštajne uprave Kirilo Budanov kaže da su „rakete apsolutno spremne“ i upozorava da ih Rusija može iskoristiti za napad.

Rusija će pozvati 150.000 građana na obaveznu vojnu službu u okviru prolećne regrutacije.

Borbe su se vodile i u nedelju. Ruske snage su nastavile da da gađaju energetsku infrastrukturu, dok su ukrajinske dronovima napadale Belgorodsku i Jaroslavsku oblast.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter