Izvor: BSC Happy
11.08.2023 u 20:58
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Aktiviraće ČLAN 5 – to je RASPAD NATO PAKTA, RUSI će im ZBRISATI svih 2 MILIONA VOJNIKA

Milionski auditorijum zna! "AKTUELNOSTI"!

Dragana Mitrović kaže da će Kijev sa novim ljudima na čelu prihvatiti pregovore

– Ruska stana nema mnogo problema. Ne znam da li se neko u Ukrajini nada za bilo kakvu pomoć. Mislim da ovaj establišment ne može nikome reći da ideje sa kojima su krenuli bivaju dobre. Mirovni plan Zelenskog, na primer, podrazumeva povlačenje vojnika sa same teritorije Ruske Federacije. Bojim se da će oni biti zamenjeni nekim drugim ljudima koji će biti spremni da budu žrtveni jarci. Potpisaće pregovore – rekla je Mitrović.


Milan Jolović Legenda smatra da je Zapad osmislio plan iscrpljivanja Rusije pa i po cenu života svih Ukrajinaca

– Iscrpljujući rat ne odgovara ni jednoj od strana. Ovde je reč očigledno u Zapadu i interesu da se vodi taj rat. Taj cinizam da neće da im obučavaju pilote, da šalju tenkove tek u jesen. Najviše ošetećeno „Bredlija“. To njima nekad i ne odgovara kada se vidi da je Abrams uništen, da je Bredli uništen. Imaju sada i rezervne igrače. Amerikanci i Zapad imaju rezervnu varijantu da li će to biti Poljaci ili Litvanci. „Moramo do zadnjeg atoma da icrpimo Ruse“. Cilj Zapad i NATO pakta je da blokiraju Sankt Petersburg. Prijemom Finske u NATO pakt vrši se blokiranje Baltičkog mora. Kada se aktivira član 5. NATO pakt će se raspasti. Imaju problem sa pešadijom – kaže Jolović.


Đuro Bilbija kaže da ništa nije moglo da slomi Rusiju

Amerikanci su računali da će Rusi pasti pod sankcijama, već 11 paketa im uveli, a setite se samo da je još Obama 2014. uveo obiman paket sankcija i tad tvrdio da će da raznese rusku ekomoniju u prah i pepeo, a dogodilo se obratno. Onda je nesrećni Tramp hvalio u zadnjoj fazi svoga mandata, kada je imao potrebu da se dokazuje da nije Putinov agent. Oni su sada ušli u problem iz koga neće lako izaći. Bajden ne može rat da zaustavi. Rusija neće pristati ni na kakvo zamrzavanje rata. Rusija vodi rat sa nišanom na predsedničke izbore. Poraz Ukrajine jednako je poraz Zapad. Pobeda ili polupobeda Rusije je nešto što Bajden ne sme da dozvoli – zaključio je Bilbija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter