Izvor: tanjug
02.11.2020 u 09:32
0

BUKTI RAT Azerbejdžanska vojska: Srušile smo jermenski Su-25 (FOTO)

Azerbejdžanska vojska saopštila je da je jermenska avijacija pokušala u nedelju da izvede napad na područje Zangilana, na jermensko-azerbejdžanskoj granici i da je tom prilikom srušen jermenski jurišni avion Su-25.

– Kao rezultat budnosti pripadnika naših jedinica, jurišni avion Su-25 protivnika koji je napao naše pozicije iz vazduha bio je oboren – navodi se u saopštenju, objavljenom na društvenim mrežama.

U saopštenju vojne komande u Bakuu se takođe navodi da je tokom borbi „protivnik izgubio oko 30 vojnika i morao da se povuče na teritoriju Jermenije“, preneo je Sputnjik. Za sada jermenska strana nije komentarisala ove navode.

Sa druge strane, vlasti u Nagorno-Karabahu su saopštile da su tokom noćnih borbi uništeni tenkovi i kolona vojne tehnike azerbejdžanske vojske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter